Om Lundins Kök och Interiör

Since 1930

Lundins kök är ett genuint familjeföretag. Rötterna är från 1930 då nestorn Arthur Lundin började tillverka möbler. Under 1960-talet renodlades verksamheten och man övergick till att tillverka köksintredning.

Idag är det den tredje generationen som driver företaget genom Tobbe Lundin och Anette Lundin Rohdin. Dessutom finns redan nästa generation genom Nicklas Rohdin representerad i produktionen.

Hållbart och hög kvalitet

Genom företagets långa erfarenhet, gedigna kunskap och trogna medarbetare är man van att skräddarsy och hitta riktigt bra lösningar till varje kök och utrymme. Fokus är fortfarande att tillverka kök och interiör med hållbara lösningar och alltid med högsta kvalitet.

För oss på Lundins är hela processen kring ett nytt kök eller interiör viktig. Från starten när du bara kikar för att hämta inspiration till dess att köket är levererat. Vi delar alltid med oss av vår erfarenhet och hjälper dig att nå fram till ditt drömkök. Ett resultat som du skall ha glädje av i många år.

Köksutställning

Köksutställningen med sina 350 kvadratmeter är idag är en av de större i södra Sverige. Här finns kök och badrumsinredningar i olika stilar. Det gör att du också kan ta och känna på olika material, se på lösningar för luckor, lådor och skåp.

Besök oss gärna i utställningen så berättar vi mer!

Kontakta oss!