Shaker design, vitrinskåp, Lundins kök

Utföranden av design för köket

Här presenteras fyra olika konstruktioner av design som våra kök utförs i. Hur ramverk och luckor placeras ger olika utseende beroende på byggnadssätt. Boka gärna en träff med oss så berättar vi mer om olika kombinationer och för mer djupgående information.

Classic Design

Classic design är det vanligaste utförandet med utanpåliggande, täckande luckor.
Tillverkas i alla luckmodeller.
  

     

Släta skåpsluckor, Lundins kök

 

Sober Design

Sober Design är ett byggnadssätt som ger köket ett rakt och strikt utseende. Köket är uppbyggt av två centimeter tjocka täcksidor, samt passbitar och takanslutningar som linjerar med luckorna och lådfronterna. Tillverkas i både trä och MDF. Kan användas till luckmodellerna i Traditionsserien samt Lobo och Lobo stav.
    

Sober_Design_Lundins kök

Shaker Design

Shaker Design är ett byggnadssätt som ger köket ett gammaldags utseende. Köket är uppbyggt av ett ramverk bestående av 4 centimeters tjocka täcksidor samt passbitar och takanslutningar som linjerar med luckor och lådfronter. Tillverkas både i trä och MDF. Kan användas till luckmodellerna i Traditionsserien samt Lobo och Lobo stav.

        

Skåpsluckor, Lundins kök

 

Retro och överfalsad Design

Retro och överfalsad Design har ett utförande med överfalsad lucka som kan användas till luckmodellerna i Traditionsserien och Lobo.
     
     

Skåpsluckor, Retro design